Paella's afhalen Mexicaans-Spaans restaurant

Van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17:00u

Reservering plaatsen? 024-323 23 71

Over ons

Midden in het levendige hart van Nijmegen-Oost vind je ons Spaans-Mexicaanse restaurant. Het knusse karakter zorgt direct voor een intieme, gezellige sfeer. Een echte ontmoetingsplek voor studenten en andere bewoners van dit bruisende stadsdeel. Veel gasten die in hun studentenjaren hier al kwamen eten, bezoeken ons nog steeds. De omgeving, de sfeer, de uitgebreide keuze aan gerechten en de goede prijs-kwaliteitverhouding zorgen voor een voortdurende aanloop van nieuwe gasten.
 


Spaans-Mexicaanse gerechten en sfeer

We bereiden met passie en liefde voor het vak (h)eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je typische Spaans en Mexicaans gerechten. We zorgen voor een vlotte bediening, maar blijf gerust lang natafelen als je dat wilt. Zarzuela ligt immers aan een gezellig pleintje en bij mooi weer is het goed toeven op het grote terras onder de schaduw van de oude plataan. Daar kun je mijmeren over het goede leven, over je liefdes en passies, terwijl de wereld om je heen steeds langzamer lijkt te draaien. Er is maar weinig verbeelding nodig om je hier even helemaal in Spaanse of Mexicaanse sferen te wanen.

Reserveer of loop gewoon even binnen

Bodega Zarzuela heeft voldoende zitplaatsen. Wil je zeker zijn van een tafeltje kun je altijd even reserveren (024-323 23 71), maar spontaan binnen lopen is uiteraard ook altijd mogelijk. Aan onze langgerekte bar hebben we voldoende plaatsen om vooraf even een drankje te drinken, net wat je wilt.

Mexicaanse gerechten afhalen

Naast dat je gezellig in ons restaurant kunt komen eten, kun je ook lekker thuis op de bank genieten van onze gerechten. Alle Mexicaanse specialiteiten en salades zijn bij ons af te halen. Je betaalt dan slechts € 12,50 per gerecht. 

O ja, en rondom Bodega Zarzuela is er altijd volop gratis parkeergelegenheid.

Buen provecho

Spaans Mexicaans restaurant Zarzuela interieur

Spaans Mexicaans restaurant Zarzuela gerecht