Elke dag geopend vanaf 17:00 uur

Reservering plaatsen? 024-323 23 71

Paella restaurant

Bekijk onze menukaart

Bodega Zarzuela is op woensdagen jouw paella restaurant in Nijmegen. Paella is een traditioneel Spaans recept met rijst en tal van rijke toepassingen; vlees, vis en groenten. Het is een pittig gerecht en één voor de echte fijnproever. Wij hebben diverse varianten van de lekkerste paella, volledig aangepast op jouw wensen. Dat en meer is te vinden in ons sfeervolle Spaanse restaurant in Nijmegen. Kom ook genieten van de Spaanse keuken!

Wilt u een tafeltje reserveren?

Bel: 024-3232371

Paella als één van de specialiteiten in ons restaurant

Paella is een gerecht ontstaan in de Spaanse stad Valencia en inmiddels is dit een typisch Spaans recept geworden met een gevarieerd recept. De naam is te danken aan de pan waarin het gerecht klaar wordt gemaakt; voorheen voor hele dorpen, tegenwoordig nog altijd voor meerdere mensen. De rijke paella is gevuld met gele rijst, zeevruchten, vlees, tonijn, speciale bonen en nog meer. Het is een hoofdgerecht met een heerlijke mediterrane smaak en voor ieder een uniek gerecht. Mocht je een voorkeur hebben voor meer/minder vlees, vis of groenten; wij maken het voor je klaar! Geniet van het traditionele Spaanse recept in ons sfeervolle paella restaurant in Nijmegen met een prachtig terras.

Smaakvolle Spaanse gerechten

Bij ons paella restaurant geniet je van nog veel meer heerlijke Spaanse producten; gekruide vlees- en visgerechten, vegetarische producten en een veelvoud aan kleinere gerechten middels de tapas. Geniet van een heerlijk avondje uit met vrienden en familie in ons sfeervolle paella restaurant in Nijmegen. Reserveer direct via 024-323 23 71 of kom onze gerechten afhalen aan de Daalseweg 359 in Nijmegen.