Elke dag geopend vanaf 17:00 uur

Reservering plaatsen? 024-323 23 71

Goedkoop eten

Bekijk onze menukaart

Wil je genieten van heerlijke culinaire gerechten en toch goedkoop eten? Dan ben je van harte welkom bij Bodega Zarzuela. Wij serveren typisch li en Mexicaanse gerechten. Deze gerechten zijn over het algemeen net iets pittiger en ideaal te combineren met één of meerdere verrassende wijnsoorten op onze uitgebreide wijnkaart. Vlees en vis wordt vanaf de grill op je bord geserveerd en ook voor liefhebbers van vegetarische gerechten is er meer dan voldoende keuze om goedkoop te eten.

Wilt u een tafeltje reserveren?

Bel: 024-3232371

Goedkoop Spaans of Mexicaans eten in echte Spaanse sferen

Bodega Zarzuela is te vinden vlak buiten het centrum van Nijmegen. In de sfeervolle Spaanse omgeving geniet je van een rijk gevuld bord met typisch zuidelijke ingrediënten; pittige rijst, salades, olijven en uiteraard vlees/vis en vegetarisch zoals je die mag verwachten van een Spaans restaurant. Je bent van harte welkom in ons warme restaurant waar je een stukje Spanje op kan snuiven. Ben je benieuwd naar het menu? Bekijk direct onze uitgebreide menukaart. Bodega Zarzuela staat voor hoogstaand, maar toch goedkoop eten met traditionele Spaans-Latijnse gerechten.

Goedkoop uiteten met familie en vrienden

Denk de Spaanse avondzon erbij en je bent écht in de Spaanse sferen bij Zarzuela. Neem je familie en vrienden mee en geniet van typisch Spaanse gerechten zoals de lekkerste tapas, paella, olijven, sangria en natuurlijk cocktails als heerlijke afsluiter. Goedkoop uiteten bij het centrum van Nijmegen! Wil je ook genieten van deze sfeer en goedkoop uiteten? Reserveer dan een tafel bij Bodega Zarzuela via 024-323 23 71. Wil je liever afhalen? Ook dat kan bij ons!